Шампионът в тежка категория на WBC Тайсън Фюри сподели, че

...
Шампионът в тежка категория на WBC Тайсън Фюри сподели, че
Коментари Харесай

Усик към Фюри: Приемам, шкембе, но ще дариш милион на Украйна

Шампионът в тежка категория на WBC Тайсън Фюри показа, че няма да се бие с Усик, в случай че не прибере 70 % от приходите. Циганският крал сподели, че това е предложение, което не предстои на разискване. Явно Усик и неговите хора не желаят борбата да пропадне и поради това одобряват тази оферта.

Усик ще вземе единствено 30 % от приходите на борбата. В обществените мрежи Александър показа, че е подготвен да се бие с Фюри на 29-ти април във Англия. Той обаче има изискване, което гласи, че Фюри би трябвало да преведе 1 милион подаяние на Украйна. Това би трябвало да се случи незабавно след борбата.
" Хей, шкембе, одобрявам предлагането ти за 70 на 30%. Ще изляза на кръга на Уембли на 29 април . Но вие ще обещаете да дарите £1 милион на Украйна незабавно след борбата. И за всеки ден закъснение плащате 1% от хонорара си в интерес на украинците. Съгласен? ", написа Усик в обществените мрежи.

Президентът на Световната боксова асоциация (WBA) Жилберто Мендоса получи удостоверение от тимовете на Александър Усик и Тайсън Фюри, че е реализирано съглашение сред тях за разпределението на хонорарите.
Според пресслужбата на WBA страните са поискали време за завършване на договорите и привършване на договорката. Това демонстрира, че борбата ще се организира.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР