Шампионът в тежка категория на WBC Тайсън Фюри продължава да

...
Шампионът в тежка категория на WBC Тайсън Фюри продължава да
Коментари Харесай

Тайсън Фюри към Джошуа: Освобождавай титлите и идвай да се бием

Шампионът в тежка категория на WBC Тайсън Фюри продължава да натиска Антъни Джошуа да заобиколи всички свои отговорности на първенец, които пречат на борбата им през 2021 година Фюри ще се изправи против Дионтей Уайлдър на 19 декември.

Джошуа, който има международните трофеи WBO, IBF, IBO, WBA, ще пази поясите си на 12 декември против Кубрат Пулев, който е наложителният кандидат на IBF.

Ако Джошуа надделее, той има още една наложителна борба - против кандидата на WBO Александър Усик.

Усик към този момент даде да се разбере, че няма да се отдръпне - което слага Джошуа в доста деликатна позиция, защото поредицата от две борби с Фюри е надалеч по-доходоносна опция.

" Вместо да се бие с всички тези кандидати, бих му споделил, че просто би трябвало да освободи тези трофеи и да взе участие в дуел, който всеки желае да види ", сподели Фюри.

" Не тичам от теб, не ми пука за теб. Ще мина през теб като нож през масло. Ела да се биеш с огромното момче, пристъпи насам и ще бъдеш нокаутиран. След това се бий с всички тези лесни момчета. Уважавам Александър Усик - той е популярен войник, международен първенец, евентуално ще стане първенец в тежка категория, в случай че се бие с Антъни Джошуа - само че не ми взимай облагата за пенсия, скъпи. Не го прави”, добави Фюри.

" Казах на Дионтей Уайлдър преди години: " не вземайте пенсионния ми фонд, не се бийте с Джошуа, той е мой. Той е моят съотечественик, желая го, разрушавам го! " Но това не се случи. Той бе разрушен ненадейно от Анди Руис. Беше каквото беше. Ако се бият, Усик ще победи Джошуа, само че се обзалагам, че няма да се бият. Защото за какво му е да се бие Усик и да вземе едвам 10 % от това, което може да завоюва от борба с мен.

" Освободи купите, дано момчетата да се бият за свободния пояс на WBO, който и да е - Усик и Джоузеф Паркър. Ние сме на върха в играта. Ние сме в този спорт, с цел да водим най-големите борби. Това е боксов мач, какво неприятно може да се случи? Можеш да загубиш? Голяма работа”, приключи Тайсън Фюри.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР