Шампионът в тежка категория на IBF, IBO, WBA, WBO Анди

...
Шампионът в тежка категория на IBF, IBO, WBA, WBO Анди
Коментари Харесай

Анди Руис: Не искам 15 минути слава! Готвя се за нова победа

Шампионът в тежка категория на IBF, IBO, WBA, WBO Анди Руис (33-1, 22 КО) към момента не може да повярва, че съумя да детронира Антъни Джошуа (22-1, 21 КО) предишния месец. Руис одобри дуела в Ню Йорк с малко предупреждение, само че все пак се показа на високо равнище и смъкна Джошуа 4 пъти на земята. Много малко хора даваха късмет за победа на пухкавия боксьор от Мексико, само че той е вярвал мощно в успеха и в този момент е подготвен да работи още по-здраво за втората борба. Очаква се двамата да се бият в края на годината в Съединени американски щати или Англия, a Руис не желае единствено 15 минути популярност:
" Животът ми се промени напълно. Всичко това беше фантазия. Трудих се крепко и съумях да реализира всичко, което желая. Сега съм първенец и е отлично. Хората ме стопират и желаят да се снимат с мен. Това е ужасно и всичко, което съм желал. Не бях подготвен за тази популярност, само че всичко се случи в точното време.

Andy Ruiz Jr has arrived in Puerto Rico to visit the WBO and was today presented with a special belt to commemorate his historic win over Anthony Joshua.

" First Mexican Heavyweight Champion " pic.twitter.com/apOkpvoXeY
— Michael Benson (@MichaelBensonn) July 1, 2019
Трябва да остана непретенциозен и да се веселя на всичко, което се задава. Ще остана в историята като първия първенец в тежка категория от Мексико. Това беше моята фантазия от 6 годишен. Не желая това да са моите 15 минути популярност. Ще би трябвало да съм предан, с цел да печеля и втората борба. "

mma.bg
View this post on Instagram
Mil gracias al WBO a Paco y a todo Puerto Rico @worldboxingorg Thank you to Paco and Puerto Rico for receiving me and all of the WBO for making this happen. @worldboxingorg

A post shared by Andy Ruiz Jr (@andy_destroyer13) on Jul 1, 2019 at 11:04am PDT
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР