Шампионът в средна категория Израел Адесаня не се притеснява преди

...
Шампионът в средна категория Израел Адесаня не се притеснява преди
Коментари Харесай

Адесаня: Ще ритам и удрям Коста, докато не падне

Шампионът в междинна категория Израел Адесаня не се тормози преди тежката борба с Пауло Коста. Двамата непобедени състезатели ще мерят сили в основната борба на UFC 253, което ще се организира в края на месеца в Абу Даби. 31-годишния първенец възнамерява да удря и рита своя противник, до момента в който Коста не се просне на земята.

" The Last Stylebender " завършва 14 от своите противници и неговата статистика e 19-0 в клетката. Адесаня е дебитор на почитателите, тъй като в последната си борба против Йоел Ромеро се показа доста едва и беше освиркан след успеха. Сега обаче Израел ще би трябвало да се изпоти, тъй като Коста е доста нападателен войник. Ето какво показа Адесаня преди борбата:

" Ще го блъскам в лицето допустимо най-вече. Ще го блъскам, до момента в който не падне на земята. Няма нищо персонално в тази борба. Не го познавам и не ме интересува това, което приказва. Трябва да се примириш със обстановката. Нещата са такива, каквито са. Разбирам какво е заложено в багра и това ме стимулира. Нашия траштолк е малко занимателен, само че не обръщам доста внимание. Всичко е част от борбите.

Дори и когато бяхме деца, говорихме нелепости, когато не се харесвахме. Всичко това е част от бойните спортове. Знаем защо би трябвало да внимаваме против него. Участвал съм в доста тежки борби и това не е нещо ново за мен. Чувствам се доста добре. В последните седмици тялото ми се трансформира. Сега просто чакаме за позвъняването. Карантината беше добре за всички нас. Живеехме си обикновено. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР