Шампионът в полутежка категория на UFC Джон Джоунс е готов

...
Шампионът в полутежка категория на UFC Джон Джоунс е готов
Коментари Харесай

Джоунс: Не ме е страх от Нгану - пращайте договора

Шампионът в полутежка категория на UFC Джон Джоунс е подготвен да премери сили с Франсис Нгану. " Bones " към този момент няма какво да потвърждава в своята категория и все по-често приказва за дебют при тежките. В тежка категория " The Predator " разпилява своите съперници, които изкарват единствено броени секунди с него в осмоъгълника. Последния, който се осмели да го провокира беше Жаирзиньо Розенструйк и заплати цената за дързостта си.

Нгану съумя да го нокаутира за 20 секунди предишния уикенд във Флорида и навлезе в серия от 4 следващи победи с нокаут в 1-вия рунд. Трудно може да се откри войник, който да се съгласи за борба с мощния камерунец, само че Джоунс е подготвен да премерят сили. Джон има вяра, че моментът за огромна борба при тежките е в този момент, само че несъмнено, това няма да бъде на ниска цена. Живата легенда в полутежка категория показа, че не се съмнява в себе си и прикани UFC да му пратят контракта за борба с Нгану:
View this post on Instagram
A post shared by Death Clutch MMA (@deathclutchmma) on May 14, 2020 at 9:38am PDT
“Хора, съгласно вас кой е по-бърз и техничен страйкър - Тиаго Сантос или Франсис Нгану? Ако мислите, че не бих приел борба с Нгану, то тогава очевидно сте полудели. Не се опасявам от него. Нямам безусловно нищо за доказване в полутежка категория.

Точно в този момент доста бих желал такава борба за огромните пари. Пращайте контракта. Чувствам се по този начин, като че ли моите гении са благословия от Бог. Нямам причина да се колебая в моята брадичка или качества.”

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР