Шампионът в НБА Голдън Стейт Уориърс допусна трета загуба от

...
Шампионът в НБА Голдън Стейт Уориърс допусна трета загуба от
Коментари Харесай

Детройт навакса 14 точки пасив, за да победи Голдън Стейт насред Оукланд

Шампионът в НБА Голдън Стейт Уориърс позволи трета загуба от началото на сезона, откакто отстъпи със 107:115 пред гостуващия отбор на Детройт Пистънс.

За Уориърс това е втора домакинска загуба през сезона, а тимът на Стийв Кър към този момент е с баланс от 4 победи и 3 провали.

Детройт, който оглави класирането на Изток с 5 победи и единствено 2 загуби, стигна до триумфа, откакто навакса закъснение от 14 точки при започване на второто полувреме.

Голдън Стейт имаше най-малък задатък до края на третата част, само че в последната " буталата " се постановиха с 33:26, което им бе задоволително за крайния триумф.

Ейвъри Брадли вкара 23 точки за Детройт, Реджи Джаксън прибави 22, а Тобайъс Харис и Иш Смит се включиха с по 16 точки за спечелилите. Центърът Андре Дръмънд приключи срещата с 8 точки и 18 битки.

За Голдън Стейт Клей Томпсън вкара 29 точки, Кевин Дюрант прибави 28, а с 27 приключи Стеф Къри, само че никой различен от съотборниците им не записва повече от 6 пункта, което се оказа решаващо.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР