Шампионът в лека категория на UFC Хабиб Нурмагомедов сподели очакванията

...
Шампионът в лека категория на UFC Хабиб Нурмагомедов сподели очакванията
Коментари Харесай

Хабиб: Имаме няколко изненади за Конър, битката с него отдавна не е просто за титлата

Шампионът в лека категория на UFC Хабиб Нурмагомедов показа упованията си преди конфликта с Конър Макгрегър в Лас Вегас тази нощ.

Дагестанският войник бе безапелационен, че няма вид, при който да подцени ирландската емблема на смесените бойни изкуства, само че има желанието " да го размаже ".

 Снимка 374136
Източник:

Рядко поддаващият се на страстите руснак този път призна, че всичко за него е персонално и че няма да елементарни и най-малката неточност на съперника си. Нурмагомедов загатна, че от неговия щаб са подготвили специфична изненада за Конър, обвързвана със тактиката на провеждането на дуела в Невада.

Какво тъкмо има поради Хабиб, ще можете да наблюдавате в ТОПСПОРТ тази нощ, с чат онлайн на протичащото се в главната борба за вечерта на UFC 229!

 Хабиб Нурмагомедов против Конър Макгрегър в борба за короната в лека категория на UFC
Хабиб против Конър в борба за короната в лека категория на UFC!

Бойната вечер започва в 05:00, проследете я с чат онлайн в ТОПСПОРТ!

Ето какво сподели Хабиб Нурмагомедов преди началото на галавечерта:

" Обичам да се удрям във Вегас. Излизам, с цел да защитя пояса си. Ще желая да го направя по безапелационен метод. Щастливец съм да нямам травми в последно време. Искам да бъда деен. Това ще бъде третият ми дуел за последните 9 месеца. Когато си млад е добре да се биеш колкото се може повече, тъй като годините не простят на никого.

Дали се тормозя от цялото внимание, което получавам? Ще ви отговоря с една фраза на моя треньор. Той ме попита дали имам нещо срещу интереса на почитателите. Каза ми, че в случай че се усещам чак толкоз под напрежение и обезпокоен от всичко това, мога да го спра доста бързо. Трябва единствено да изгубя

На конференцията с Конър ми се стори, че се промотира някакъв алкохол... Дейна Уайт попита къде са поясите на Конър... Доколкото съм осведомен, аз съм първенец, Холоуей също.

Игнорирам Макгрегър, само че това не значи, че го недооценявам. Той има добър граплинг. Хората не помнят за това. Но във връзка с кондиционната подготовка, отстъпва по отношение на мен. Когато си изтощен, не можеш да направиш нищо. Това ще опитам да направя - да го уморя оптимално.

 Камен Георгиев: Конър Макгрегър не може да се мери с най-хубавите бойци в историята на UFC!
Камен Георгиев пред ТОПСПОРТ: Макгрегър не може да се мери с най-хубавите бойци в историята на UFC!

" Най-после му избраха противник, който не може да бъде корумпиран "

Имаме няколко изненади за Конър. Хората се концентрират единствено върху битката ми и не помнят, че съм мога и да блъскам. Ще видите защо приказвам по време на мача.

 Снимка 374117
Източник:

Това не е единствено конфликт за купа. За мен е и персонално. Емоционален съм преди срещата, само че считам, че това е напълно в реда на нещата.

 Единственият минус: Някой от двамата ще загуби
Единственият минус: Някой от двамата ще загуби

Конър против Хабиб в Битката на годината

Аз наблюдавах всичко, обвързвано с борбите на Макгрегър. Сигурен съм, че това са сторили и в неговия щаб. Проявява недостатъци в играта си на земя. Той ще се опита да стои надалеч от мен. Как той ще се бори с мен, в случай че мечките не могат?

Не го недооценявам, дублирам го. Ще бъда сдържан и деликатен в дейностите си. Няма да се мятам от първата минута. Ще го прилепям. Ще желая да приказвам с него по време на самия дуел. Ще се опитам да го уморя. След това ще го санкционира. Ще преобладавам. Когато той се бие повече от един рунд, изпитва усложнения.



Неговата мотивация са парите. Моята е да го размажа. Той към този момент е бил наказван в осмоъгълника четири пъти. Това ще е номер 5 за Макгрегър.

Дали се тормозя от цялото внимание, което получавам? Ще ви отговоря с една фраза на моя треньор. Той ме попита дали имам нещо срещу интереса на почитателите. Каза ми, че в случай че се усещам чак толкоз под напрежение и обезпокоен от всичко това, мога да го спра доста бързо. Трябва единствено да изгубя... ", разяснява Нурмагомедов.

 Конър Макгрегър: Истинският първенец се завръща, ще нокаутирам Хабиб Нурмагомедов в първия рунд
Макгрегър: Истинският първенец се завръща, ще нокаутирам Нурмагомедов в първия рунд!

" Никой не ме е побеждавал, откакто завоювах поясите, тъй че не съм спирал да бъда първенец "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР