Шампионът в лека категория на UFC Хабиб Нурмагомедов се отказал

...
Шампионът в лека категория на UFC Хабиб Нурмагомедов се отказал
Коментари Харесай

Хабиб вече желае само битка с Флойд Мейуедър

Шампионът в лека категория на UFC Хабиб Нурмагомедов се отказал то желанието си за борба с легендата Джордж Сен Пиер. Днес бащата на Орела даде изявление за съветските медии и показа, че борба с GSP към този момент не е приоритет, а вместо това ще желаят от UFC правото да избират конкурент, както и мястото на което да се организира борбата. Абдулманап съобщи, че те желаят Флойд в Русия:

"Битката с Джордж Сен Пиер към този момент не е приоритет. Сега нашето изискване е UFC да ни дадат правото на избор. Ние желаеме да изберем една борба, която да се организира съгласно нашите условия и където ние кажем. Ще настояваме за това. Искаме тази борба да бъде против Флойд Мейуедър в Русия. "

Бащата на Хабиб също показа, че той има още 3-4 борби и стопира с ММА. Има възможност борбата сред Хабиб и Флойд да е в Грозни, тъй като двамата са доста близки другари с президента на Чечня, Рамзан Кадиров, който ще е повече от благополучен да помогне за организацията на това шоу. Хабиб има една борба от контракта си с UFC и сега държи картите и може да слага условия, само че крайната дума имат UFC.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР