Шампионът в баскетболната Евролига от миналата година Анадолу Ефес загуби

...
Шампионът в баскетболната Евролига от миналата година Анадолу Ефес загуби
Коментари Харесай

Панатинайкос е изпратил оферта към Ергин Атаман

Шампионът в баскетболната Евролига от предходната година Анадолу Ефес загуби шансове за класиране в плейофите на конкуренцията през сегашния сезон след провалянето от Фенербахче, а старши треньорът Ергин Атаман съобщи, че бъдещето му в отбора ще бъде решено след края на сезона.

57-годишният Атаман не пожела да влиза в детайлности към контракта си с турския гранд.

" В идващите месеци, клубът ще направи проектите си за играчите и треньорите. Не вярвайте да клюки, които не са правилни. Всеки може да насочи оферта към някой различен. В Анадолу Ефес сме като семейство и ще проучваме неуспеха през сегашния сезон. Ще забележим какво ще се случи по-късно. В момента сезонът не е завършил ", разяснява Атаман след мача против Фенербахче.

По мотив информациите, които го свързваха с Панатинайкос в последните седмици, експертът удостовери, че е получил оферта, добавяйки, че това е изцяло обикновено в този стадий от сезона, само че отхвърли да се е срещал с управлението на гръцкия клуб.

Ергин Атаман се причисли към Анадолу Ефес през 2017 година. По време на престоя си досега той завоюва две трофеи от Евролигата, две трофеи от турското състезание и на два пъти победи в шампионата за Купата на страната. Договорът му с клуба от Истанбул изтича в края на сегашния сезон.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР