Шампионът отново разочарова, след като загуби с 0:1 от на

...
Шампионът отново разочарова, след като загуби с 0:1 от на
Коментари Харесай

На Анфийлд се случват неща, невиждани от доста време

Шампионът още веднъж разочарова, откакто загуби с 0:1 от на " ". Този резултат значи, че отборът на остава единствено с две завоюва точки от последните си четири мача в Премиър лийг на своя стадион, който до скоро бе непревземаема цитадела за противниците от елита на Англия.
За първи път от септември 2012 година " алените " губят две поредни семейства във Висшата лига, и то в случай че мърсисайдци нямаха въобще загуба в 68 следващи срещи на " Анфийлд " в шампионата. Следващото отрицателно достижение, което записва отборът на Клоп, ни води още по-далеч в историята. За първи път от 37 години Ливърпул не съумява да се разпише в свое домакинство в лигата.

Вчера първенците съумяха да насочат единствено един прецизен удар във вратата на Брайтън. Това е най-лошото достижение за тима в мач на " Анфийлд " в Премиър лийг от април 2017 година. Тогава Ливърпул загуби с 1:2 от, което си остана и единственото проваляне на мърсисайдци на този стадион в мач от шампионата в идващите няколко години - до дуела с преди две седмици.

Само след два дни Ливърпул би трябвало да посрещне на " Анфийлд " огромния любимец за купата. Скоро ще разберем дали първенците ще съумеят да пресечен неприятната серия вкъщи и още веднъж да затвърдят усещането, че през този сезон играят най-добре точно против най-силните тимове в Премиър лийг, или неприятната поредност ще продължи. Премиър лийг 22 кръг, сряда 3 февруари  Ливърпул 0:1краен резулат  Брайтън
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР