Шампионът от миналата година Доминик Тийм започна с победа участието

...
Шампионът от миналата година Доминик Тийм започна с победа участието
Коментари Харесай

Доминик Тийм започна с победа защитата на титлата на Argentina Open

Шампионът от предходната година Доминик Тийм стартира с победа присъединяване си на Argentina Open, шампионат на клей от ATP 250, който се организира в Буенос Айрес. Надпреварата е от лятната южноамериканска серия на червени кортове и е с награден фонд от 590 хиляди $.

Австриецът е лидер на схемата и се наложи над германеца Максимилиан Мартерер с 6-4, 6-4 в първия си мач след Australian Open.

Това е десети следващ триумф за 25-годишния Доминик в шампионата, който завоюва при предходните си две участия през 2016 и 2018 година.
 Кей Нишикори и Даниил Медведев не престават напред в Ротердам
Кей Нишикори и Даниил Медведев не престават напред в Ротердам

Днес са четвъртфиналите на шампионата от ATP 500

На четвъртфиналите австриецът ще срещне уругвайския занаятчия на клей Пабло Куевас, който отстрани №5 в схемата Жоао Соуза (Португалия) с 6-4, 7-5.

Трикратният победител Давид Ферер (Испания) пропусна два мачбола и отпадна във втория кръг след проваляне от сънародника си Алберт Рамос Виньолас.

36-годишният Давид, първенец конкуренцията от 2012 до 2014 година, навакса пасив от 1-3 в първия сет, който завоюва със серия от пет следващи гейма. Ферер съобщи, че това са последните шампионати в кариерата му, като счита да се откаже след " Мастърс " 1000 в Мадрид през май.

Съперник на Рамос Виньолас на четвъртфиналите ще бъде локалният любим и №4 в схемата Диего Шварцман, който победи словенеца Аляж Бедене с 6-4, 2-6, 6-2.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР