Шампионът от историческото първо издание на Лигата на конференциите –

...
Шампионът от историческото първо издание на Лигата на конференциите –
Коментари Харесай

Рома намери заместник на Мхитарян

Шампионът от историческото първо издание на Лигата на конференциите – Рома, ще опита да притегли полузащитника на Олимпик Лион Усем Ауар, настояват „ Il Romanista “ и „ beIN Sports “. От „ Олимпико “ към този момент са влезнали в контакт с френския отбор и договарянията към този момент вървят.

Шефовете на „ вълците “ са набелязали френския национал за заместител на напусналия със свободен трансфер Хенрих Мхитарян.

23-годишният гений до неотдавна бе един от най-желаните играчи на пазара, когато интерес към него имаше от Арсенал, Тотнъм, Ювентус, Интер и Милан. В момента обаче този интерес спадна и това може да разреши на Рома да го вземе в състава си. Друго преимущество е, че договорът на играча изтича след година и това съществено смъква цената му.

Твърди се, че от Лион са склонни да договарят за негова продажба, като упорстват да получат към 25 милиона евро за правата му. От Рома обаче се надяват да смъкват тази цена, като за момента оферират 17 милиона евро.

Ауар изигра мощен сезон, като в 44 мача вкара 8 гола и направи 4 асистенции. Като цяло обаче това не оказа помощ изключително на Лион, който изпрати много разочароващ сезон, завършвайки на 8-ото място в Лига 1 и не съумя да се класира за евротурнирите.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР