Шампионът на WBO в тежка категория Джоузеф Паркър продължава да

...
Шампионът на WBO в тежка категория Джоузеф Паркър продължава да
Коментари Харесай

Паркър: Ако Джошуа не приеме 65/35, то той не иска тази битка

Шампионът на WBO в тежка категория Джоузеф Паркър продължава да привиква първенеца на IBF, IBO и WBA Антъни Джошуа за обединителна борба през 2018-та година.

"Искам да се опитвам против най-хубавите, тъй че това е борбата, която в действителност желая. Моя промоутър Дейвид Хигинс прави всичко по силите си, с цел да се случи тази среща, само че Джошуа и неговите хора не ни оказват помощ по никакъв метод. Ако Ей Джей не одобри разделяне на приходите 65/35 в негова изгода, тогава е напълно явно, че той не желае тази борба да се състои. Изглежда, че има толкоз огромен риска за него, откакто се нуждае от повече от 65%-та и уговорка за реванш ", съобщи Паркър.

Промоутърът на Паркър даже се опита да уязви Джошуа в опит да го накара да одобри борба с новозеландската звезда.

"Не е чудно, че "стъклената брадичка " Джошуа не желае да се опитва против Джоузеф Паркър - същински международен първенец, който в никакъв случай не е бил събарян в живота си ", съобщи Хигинс.

"Дори сме оповестили премия от 20,000 паунда за всеки, който може да потвърди, че Джоузеф Паркър в миналото е бил свалян в нокдаун и за в този момент не сме чули и дума от който и да било. Между другото това предложение към момента е в действие ", добави той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР