Шампионът на втора дивизия в първенството в Саудитска Арабия Ал-Ахли

...
Шампионът на втора дивизия в първенството в Саудитска Арабия Ал-Ахли
Коментари Харесай

Втородизионен клуб от Саудитска Арабия със 100-милионна оферта за играч на Ман Сити

Шампионът на втора дивизия в шампионата в Саудитска Арабия Ал-Ахли е отправил голяма оферта на стойност 100 милиона евро плюс бонуси на крилото на Манчестър Сити Рияд Марез. Това прави по към 50 милиона евро на сезон в предложение за две години и с алтернатива за спомагателна година. Делегация на управлението на клуба даже е пристигнала в Лондон, където да беседва с представители на играча в опит да го убедят да одобри предлагането, след което да могат на място да водят диалози и с шефовете на “гражданите ”. 32-годишното крило има контракт за още едве години от настоящиа си договор с Манчестър Сити. 
 Ули Хьонес: Задаващото се от Саудитска Арабия е притеснително Ули Хьонес: Задаващото се от Саудитска Арабия е притеснително
Алжирецът дойде на “Етихад ” през 2018-а година от Лестър, откакто завоюва купата с “лисиците ”. През последната акция бе значима част от тима на Манчестър Сити, който победи с требъл, като записа 15 гола и 13 асистенции в 47 мача.
 Ето по кое време Манчестър Сити ще получи късмет да завоюва различен от изчезналите титли Ето по кое време Манчестър Сити ще получи късмет да завоюва различен от изчезналите титли
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР