Шампионът на Великобритания по бокс при най-тежките Джо Джойс може

...
Шампионът на Великобритания по бокс при най-тежките Джо Джойс може
Коментари Харесай

Шампионът на Великобритания иска Кубрат Пулев да е трамплинът му към бой за титлата

Шампионът на Англия по бокс при най-тежките Джо Джойс може да се окаже идващия противник на Кубрат Пулев през 2022 година, защото мениджърът на българина Ивайло Гоцев удостовери, че екипът на британеца е влезнал в контакт с него.

„ Кубра несъмнено чака положителни мачове през 2022 година Пристигат много предложения. Хората на Джо Джойс също ни потърсиха. Кубрат няма да отстъпи пред никого. Всичко зависи от това какво желае той и какъв брой дълго да остане още на кръга “, сподели Гоцев пред Sky Sports.

36-годишният Джойс осъзнава, че времето, в което да се опитва за някой от значимите шампионски пояси, изтича, а за задачата му е нужна борба с човек от топ 10. „ Кобрата “ е точно подобен.

„ Джъгърнаут “ към този момент завоюва дуела си против различен някогашен кандидат в лицето на Карлос Такъм. Французинът замести Дерек Чисора през 2017 година в мача против Антъни Джошуа и мнозина считат, че несправедливо мачът му бе преустановен след механически нокаут в 10 рунд в интерес на британеца. Някъде по това време Джо Джойс стана експерт, а 4 години по-късно е в подножието на върха в дивизията.

Но преди да разберем дали българинът ще одобри предизвикването, той ще би трябвало да се оправи с Франк Мир в чисто новата дисциплинираност военен триад в събота.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР