Шампионът на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов е голям

...
Шампионът на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов е голям
Коментари Харесай

Хабиб нямал пари за билет за футболен мач

Шампионът на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов е огромен почитател на футболния клуб Анжи (Махачкала). Той си напомни случва от млади години, обвързвана с него, и я описа на почитателите си в “Инстаграм”.

“Спомням си, през 2001 година два пъти вървях на стадион “Динамо”. Нямах пари за билет, само че доста желаех да поддържа Анжи. Тогава открих един другар (казваше се Газияв) - тренирахме дружно в една и съща зала по свободна битка. Той беше в старшата група, а аз - с по-младите. И той ме пусна без пари. Нямаше седящи места, стоях прав 90 минути. Почти 20 години са минали от този момент и доста неща са се променили”, написа Нурмагомедов в обществената мрежа.

Хабиб би трябвало да получи 2 милиона $ за багра против Конър Макгрегър, само че ориста на хонорара му остава неразбираема поради провокираното от него всеобщо меле в залата в Лас Вегас. Говори се, че атлетическата комисия на щата Невада може да му вземе цялата сума, въпреки че съгласно главата на UFC Дейна Уайт би било по-разумно той да заплати 250 000 $ санкция.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР