Шампионът на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов (27-0) даде

...
Шампионът на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов (27-0) даде
Коментари Харесай

Хабиб даде своята версия за въргала след двубоя

Шампионът на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов (27-0) даде малко пояснение на провокирания цялостен безпорядък след края на суперсблъсъка му с Конър Макгрегър (21-4) , който той завоюва по извънредно безапелационен метод със събмишън в четвърти рунд. Фокусът обаче се измести върху безредиците в зала "Т-Mobile " в Лас Вегас, тъй като Хабиб прескочи оградата, с цел да се саморазправя физически с Дилън Данис (от антуража на Макгрегър). Хора от екипа на дагестанския герой пък нахлуха на осмоъгълника и нападнаха към момента съвземащия се ирландски нокаутьор, а след това бяха задържани за дейностите си, само че и бързо пуснати, откакто Конър не повдигна обвинявания.

"Извинявам се на Вегас и Атлетическата комисия на Невада. Не беше най-хубавата ми страна, знам. Но аз съм човек. Но за какво говорите единствено за това, че съм прескочил оградата? Той приказва нелепости за мен, за религията ми, нападна рейса, а се приказва единствено, че съм прескочил оградата?



Баща ми ме е учил на почитание, само че ви споделих и преди, че той е машина за предаване. Видяхте и през днешния ден, че го сложих в състояние, в което можеше единствено да се съобщи - целият му екип е подобен. Аз съм първенецът, виждате поясът ми.

Искам да трансформира спорта, разберете ме, не може да се намесва религията, не може да намесва татко ми! Това, което се случи, ме кара да съм горделив, тъй като съм непобеден и безспорен първенец. Баща ми ще ме набие, когато се прибера у дома, ясно ми е. И единствено последно, тъй като стана огромен проблем и че Владимир Путин се снимал с Конър... Путин одеве ми се обади да ми честити успеха. Още един път се оправдавам на Невада ", сподели Нурмагомедов и благодари на събралите се публицисти, без да дава отговор на повече въпроси.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР