Шампионът на страната по плажен футбол Спартак (Варна) продължава да

...
Шампионът на страната по плажен футбол Спартак (Варна) продължава да
Коментари Харесай

Варненският Спартак в челото на престижна ранглиста

Шампионът на страната по плажен футбол " Спартак " (Варна) продължава да бъде в челото на международната клубна класация по плажен футбол, оповестяват от клуба за Moreto.net.

В новото издание на тимовете, варненци означават лек спад спрямо предходното класиране и заемат 30 място в конкуренцията на 155 отбора от целия свят. Спартак е единственият роден представител в ранглистата, а зад българския тим има редица известни имена като Марсилия, Спартак (Москва) и Грасхопър, както и много клубове от плажния футбол с обичаи и съществени достижения в спорта.

През тази година Спартак завоюва обичайния интернационален шампионат в морската ни столица и взе присъединяване в Шампионската лига, където беше в група с бъдещия отличник на Европа Бенфика, испанския вицешампион Рекреативо Уелва и първенеца на Молдова Нистру.

Варненци не съумяха да повторят достижението си от преди година, когато стигнаха от 8 място в крайното класиране, само че още веднъж записаха няколко влиятелни победи против Нистру, Бавария и Атлас (Атина) и приключиха на влиятелното 19 място в конкуренцията на 60 най-хубави тима на континента.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР