Шампионът на Саудитска Арабия Ал-Итихад продаде повече от 56 000

...
Шампионът на Саудитска Арабия Ал-Итихад продаде повече от 56 000
Коментари Харесай

Бензема предизвика истински екстаз в Саудитска Арабия

Шампионът на Саудитска Арабия Ал-Итихад продаде повече от 56 000 билета за представянето на Карим Бензема на стадион " Кинг Абдула Спортс Сити " в Джеда. Това стана единствено часове откакто бе разгласен прехвърлянето на носителя на " Златната топка " през предходната година.

Билетите за представянето на френския нападател и някогашен капитан на Реал на 62-хилядния стадион стартират от едвам девет риала (2,40 долара).
 Н'Голо Канте става съотборник на Карим Бензема в Ал Итихад
Н`Голо Канте става съотборник на Карим Бензема в Ал Итихад

Клубът ще заплаща на 32-годишния състезател 100 милиона евро годишно

Хиляди последователи, облечени в клубните цветове - жълто и черно, приветстваха Бензема при идването му в града в сряда вечер.

35-годишният Бензема бе първият трансфер на Ал-Итихад, който завоюва първата си купа от 2009 година насам, като различен французин - Н`Голо Канте, би трябвало да се причисли също към тима.
 Бензема прочувствен на разлъка: Никога няма да не помни Реал (Мадрид)
Бензема прочувствен на разлъка: Никога няма да не помни Реал (Мадрид)

" Сега е моментът да си потегли и да опозная друга история "

Кристиано Роналдо отвори необятно пътя към професионалната лига на Саудитска Арабия, като през декември подписа многомилионен контракт с Ал-Насър.

Саудитските клубове се целят и в други огромни имена на европейския и международен футбол, като Серхио Бускетс, Анхел Ди Мария, Жорди Алба и Серхио Рамос.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР