Шампионът на Сървайвър“ Благой Георгиев не практикува писанията в Библията,

...
Шампионът на Сървайвър“ Благой Георгиев не практикува писанията в Библията,
Коментари Харесай

Без сърце! Вечно нахиленият Благо Джизъса всъщност е арогантен и стиснат „мъж“, който ще съди майка с бебе на 1 месец

Шампионът на „ Сървайвър “ Благой Георгиев не практикува писанията в Библията, в която толкоз доста се кълне. Истината за него е доста по-различна от медийния му облик.

Благо Джизъса по малкия екран стои постоянно ухилен, опитващ се да се хареса на хората. Зад кадър обаче е надменен и нахален, видяха наши читатели, срещнали някогашния футболист онлайн. Освен това бил и доста свидлив. По заведенията желал да му върнат рестото до стотинката.

Това, че Благо не е с положителното сърце, с което се изкарва, проличава и от обстоятелството, че той има намерение да заведе правосъдно дело против майката на четвъртото му дете Златка Райкова. И то в миг, в който някогашната плеймейтка си има задоволително грижи, тъй като роди втория си наследник единствено преди месец и в този момент е по майчинство.

Причината, заради която Благой ще съди Златка, е изказванието й, че по време на връзката им е издържала него и децата му. Той изрично отхвърля да е във банкрут, както се тиражира от много време насам.

Джизъса бил гневен на Злати, че очерня по този начин медийния му облик. Истината обаче е, че той от дълго време самичък се очерня.

Недопустимо е в продължение на 5 години да не намериш време да отидеш до Русия, с цел да видиш сина си Елай. Детето дори не знаело кой е баща му и възприемало за татко втория мъж на Есмер, което в действителност е извънредно неприятно.

Твърденията на Благо на финала на „ Сървайвър “, че всичко прави за децата си, са едни приказки, хвърлени във въздуха. Фактите приказват друго.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР