Шампионът на НБА с Кливланд Кавалиърс през 2016 година Джей

...
Шампионът на НБА с Кливланд Кавалиърс през 2016 година Джей
Коментари Харесай

Шампион на НБА се вбеси и наби човек на улицата

Шампионът на НБА с Кливланд Кавалиърс през 2016 година Джей Ар Смит наби човек, който счупил прозореца на автомобила му. В интернет се появи видео от стълкновението сред 34-годишният Смит и мъжа. На него се вижда по какъв начин баскетболистът удря и рита другия човек. Всичко това се случва на фона на митингите в Съединени американски щати, провокирани от убийството на чернокожия мъж Джордж Флойд от страна на бял служител на реда.
JR Smith beating up a rioter that broke his car window pic.twitter.com/kmUZ8nW2Fr
— (@WentzMVP) May 31, 2020 В прочувствено видеообръщение Джей Ар Смит изясни дейностите си, казвайки, че на записа се вижда единствено по какъв начин той се саморазправя с другия мъж, само че не е показано по какъв начин битият човек е счупил прозореца на автомобила му. “Едно от тези “ш****и бели момчета не знаеше къде върви и счупи прозореца на транспортното ми средство. Догоних го и му сритах з*****а”, сподели Смит, който сега е свободен сътрудник, а в кариерата си в НБА е играл още за Ню Орлиънс Хорнетс, Денвър Нъгетс и Ню Йорк Никс.
JR Smith caught a vandal busting out the window on his car during the protests out in LA. The vandal caught those hands. [via @TMZ_Sports] pic.twitter.com/NYBqC7EDIX
— Knicks Fan TV (@KnicksFanTv) May 31, 2020
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР