Шампионът на Казахстан Астана е на път да получи забрана

...
Шампионът на Казахстан Астана е на път да получи забрана
Коментари Харесай

Бъдещето на Мъри Стоилов неясно заради сага с милиони долари!

Шампионът на Казахстан Астана е на път да получи възбрана и да не взе участие в Шампионската лига това лято. Причината е неизплатени отговорности от страна на клуба към някогашни футболисти. Те са представлявани от един от най-хубавите български юристи – Радостин Василев.

„ Астана дължи много пари на моите клиенти, става въпрос за милиони. Има влезнали решения на КАС и Астана има период до 31 март да заплати въпросните отговорности. Ако не го стори, клубът няма да получи лиценз от УЕФА за европейските клубни шампионати “, разяснява Радостин Василев пред организация БЛИЦ.

„ След моята позиция, която разгласих, от управлението на Астана незабавно са се задействали и желаят да им дам пролонгация. Аз обаче съм безапелационен, че няма да отстъпя никога “, добави юристът.

„ Най-странното е, че очевидно някой заблуждава хората в Астана и те считат, че въпросните решения са обжалваеми. А това не е по този начин – решенията са дефинитивни и не са обжалваеми. По същата причина напълно скоро Дисциплинарната комисия на ФИФА ще наложи редица дисциплинарни наказания на клуба. Започва се първо от санкция, по-късно лишаване на точки, може да се стигне и до изваждане от групата “, сподели още Василев.

Всичко това слага още веднъж под сериозна въпросителна бъдещето на Станимир Стоилов. Както е известно, Мъри реши да остане в Астана, макар че имаше и други варианти. Ако управлението обаче не се заеме съществено със случая и клубът в действителност остане без лиценз, е прекомерно евентуално Стоилов да търси други разновидности за бъдещето си.
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР