Шампионът на Италия Ювентус започна защитата на титлата си с

...
Шампионът на Италия Ювентус започна защитата на титлата си с
Коментари Харесай

"Ювентус" започна защитата на титлата с 3:0 над "Каляри"

Шампионът на Италия " Ювентус " стартира отбраната на купата си с победен триумф над " Каляри ". " Бианконерите " бяха безкомпромисни вкъщи и победиха с 3:0.

Тимът на Масимилиано Алегри се нуждаеше единствено от 12 минути, с цел да излезе напред в резултата. Тогава Марио Манджукич засече от въздуха центриране на Щефан Лихтщайнер. Попадението пристигна след доста продължителна и красива офанзива на първенците.

В 38-ата минута гостите получиха късмет да се върнат в дуела, откакто Алекс Сандро фаулира Фариас в наказателното поле. Потърпевшият застана зад топката, само че стреля доста едва и Джанлуиджи Буфон избави.

Грешката на " Каляри " незабавно беше осъдена и в края на първата част Пауло Дибала изравни. Аржентинският нападател удвои задатъка на своите, откакто отбраната на " Каляри " проспа един дълъг пас на Миралем Пянич.

Дибала се разписа с единственото си допиране в наказателното поле на гостите за целия мач. Аржентинецът беше държан на отдалеченост ловко, само че бранителите сбъркаха единствено един път.

 Игуаин бележи третото попадение за първенците.
© Reuters

Игуаин бележи третото попадение за първенците.

След почивката " Ювентус " смъкна оборотите, като пестеше сили. Крайният резултат 3:0 оформи Гонсало Игуаин, който получи пас от Алекс Сандро и с левия крайник промуши топката под плонжа на вратаря.

Новото попълнение на " бианконерите " Блейз Матюиди направи дебют, единствено два дни, откакто се причисли към отбора. Халфът влезе на терена в 71-ата минута.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР