Шампионът на Испания и Европа - Реал Мадрид, се е

...
Шампионът на Испания и Европа - Реал Мадрид, се е
Коментари Харесай

Реал Мадрид се отказва от Джуд Белингам?

Шампионът на Испания и Европа - Реал Мадрид, се е примирил, че няма да се пребори за подписа на Джуд Белингам от Борусия Дортмунд, защото британската Висшата лига се счита за най-вероятната му последваща дестинация. Водещите европейски клубове се чака да се сблъскат за подписа на 19-годишния полузащиник това лято, като националът на „ Трите лъва “ е оценен на към 150 милиона евро от „ жълто-черните “.

В Реал трансфораха младежа в своя съществена цел, само че The Athletic оповестява, че „ Лос Бланкос “ се опасяват, че ще бъдат извадени от уравнението поради финансовата мощност на Висшата лига. Все отново отборът на Карло Анчелоти ще продължи да упорства да притегли Белингам, само че на „ Сантиаго Бернабеу “ са реалисти в обстановката, че мъчно ще се оправят с конкуренцията от Англия.

Ливърпул и Манчестър Сити се считат за любимци, а Реал Мадрид чака всеки от двата клуба да показа по-изгодни покупко-продажби на Белингам и фамилията му. Ситуацията към „ жителите “ обаче остава съмнителна, откакто във вчерашния ден Висшата лига стартира следствие против първенците, откакто „ небесно-сините “ са упрекнати в редица нарушавания на финансовите правила, което може да докара до отнемането на точки от актива им или даже да бъдат изключени от Премиър лийг.

Изданието обаче добавя, че Белингам ще вземе впредвид няколко фактора в допълнение към финансовата част и Реал Мадрид се надява, че халфът ще последва образеца на Орелиен Чуамени от Монако, който настоя да премине на „ Сантиаго Бернабеу “ макар интереса от страна на Ливърпул предишното лято.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР