Шампионът на България Варна сити допусна загуба с 2:3 от

...
Шампионът на България Варна сити допусна загуба с 2:3 от
Коментари Харесай

Загуба за българския шампион в ШЛ

Шампионът на България Варна сити позволи загуба с 2:3 от израелския Макаби Нахалат в предварителния кръг в група H на Шампионската лига по футзал.

Срещата се игра в зала “Конгресна” на Двореца на културата и спорта пред към 500 фенове. Двубоят във Варна бе изгледан от Министъра на спорта Красен Кралев и кметът на града Иван Портних.

През цялата среща българите се опитваха да градят играта, до момента в който противникът разчиташе на контраофанзива. Шампионите на Израел откриха резултата в 3-ата минута посредством Диедунов, а в 15-ата Кохен повиши на 2:0. През първата част на два пъти първенците ни целеха гредите.

Варненци върнаха един гол посредством Боги Марев в 25-ата минута, а малко по-късно българите пуснаха в игра пети полеви състезател.Гостите се възползваха от неверен пас в нахлуване и Стунис в 34-ата минута на празна врата с отдалечен изстрел осъществя за 1:3. Секунди по-късно Петев съумя да понижи на 2:3, само че малко по-късно получи червен картон. Така до края на срещата нов гол не падна и мачът приключи при резултат 2:3.

Днес от 19 часа играят Джорджианс и Макаби Нахалат, а в неделя Варна сити илиза против Джорджианс от 19 часа.

Победителят от нашата група ще играе в Швеция в идващия стадий (8-12 октомври) в група 8 в компанията на „ Пезаро” (Италия), „ Удевала” (Швеция) и спечелилия от група E, където за първото място спорят тимовете на „ Вайлимдорф (Германия), “Ол старс” Вийнер (Австрия), “Расинг Футзал” (Люксембург) и „ Спарта”Белфаст (Сев. Ирландия).

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР