Шампионът на България - Лудогорец, ще стартира от първия предварителен

...
Шампионът на България - Лудогорец, ще стартира от първия предварителен
Коментари Харесай

Отпаднаха кошмарните варианти за Лудогорец на старта в ШЛ, ето всички съперници

Шампионът на България - Лудогорец, ще започва от първия прелиминарен кръг присъединяване си в ШЛ през сезон 2020/21. Там, както и в идващия стадий на конкуренцията, разградчани ще са измежду поставените тимове, защото коефициентът им е много сериозен - 26.000.

Орлите са с голям късмет да са измежду поставените и в третия прелиминарен кръг на ШЛ, в случай че се случи едно от следните неща:

Базел (3-ти във краткотрайното класиране) не стане първенец на Швейцария или при отпадане на един от Селтик, Динамо (Загреб) и Астана в първите два предварителни кръга на ШЛ.

До плейофите спечелилият в елиминациите на ШЛ ще се излъчва в един мач.

Най-лошият вероятен противник на старта се обрисува да е шведският първенец Юргорден. Добрата вест е, че отпадна опцията Лудогорец да се изправи първоначално против румънския, израелския или полския първенец, съгласно развиването на тези три шампионати.

Ето противниците за първия прелиминарен кръг в ШЛ:

Непоставени: Динамо Тбилиси (Грузия); Юргорден (Швеция); Будочност (Черна гора); Флора Талин (Естония); Динамо Брест (Беларус); ФК Рига (Латвия); Конас Куей (Уелс); ФК Европа (Гибралтар); Клаксвийк (Фарьорски острови); Рейкявик (Исландия); КуПС Куопио (Финландия); Силекс (Македония); Флориана (Малта); първенецът на Армения;

един от следните четири тима: Линфийлд (Северна Ирландия), Тре Фиори (Сан Марино), първенецът на Косово, първенецът на Андора.

Шампионът на Словения, в случай че не е Олимпия (Любляна) или Марибор, а Целие; Шампионът на Албания, в случай че е Кохезионен фонд Тирана, а не Кукеши.

Евентуално Флора Еш (Люксембург) и/или ФК Сараево (Босна) според от развиването на шампионатите на Албания и Словения.

Ето част от вероятните противници за втория прелиминарен кръг, в случай че преодолеят непоставените си съперници от първия прелиминарен кръг:

Непоставени: Шериф (Молдова), Ференцварош (Унгария), Дъндолк (Ейре), Слован (Словакия), Судува (Литва), Омония Никозия (Кипър)

Ето част от вероятните противници за третия прелиминарен кръг, в случай че Лудогорец е подложен:

Цървена звезда (Сърбия), Карабах (Азербайджан), Легия (Полша), Макаби Тел-Авив (Израел)

Ако Лудогорец е непоставен: Олимпиакос (Гърция), Селтик (Шотландия), Динамо Загреб (Хърватия), Астана (Казахстан), Славия Прага (Чехия)

Два от вероятните четири противника на Лудогорец, който има минимални шансове да е подложен в плейофите за групите на ШЛ, са: Аякс (Нидерландия) и Залцбург (Австрия), които започват от този стадий на конкуренцията.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР