Шампионът на България и нов носител на Суперкупата Хебър(Пазарджик) не

...
Шампионът на България и нов носител на Суперкупата Хебър(Пазарджик) не
Коментари Харесай

Хебър е супер фаворит в мача с Шахтьор

Шампионът на България и нов притежател на Суперкупата Хебър(Пазарджик) не би трябвало да има проблеми по пътя към успеха в утрешната си среща с Шахтьор(Солигорс). Мачът в Пазарджик е първи дуел от втория кръг на Шампионската лига и ще се играе от 19 часа в спортна зала " Васил Левски ".

Водещите букмейкъри са сложили хебърци като супер любимец в мача, оценявайки успеха им с коефициенти в интервала 1.12 - 1,15. Обратно, възможен краен триумф за беларусите в този първи мач варира в границите на фантастичната ставка 6,75 - 7,50.

Предварителните информации за съперника на Хебър го дефинират като изцяло реализуем противник, който даже отстъпва като класа на предходният съперник на " тигрите " - Гуагуас(Лас Палмас). Отборът на Шахтьор е формиран главно от локални волейболисти, като звездата на отбора e съветски нападател.

В предходния кръг Шахтьор (Солигорск) записа два триумфа над британския ИББ Полония (Лондон) - с 3:2 и 3:1 гейма. И двете срещи се играха в полския град Белшатов.

Реваншът сред Хебър и Шахтьор ще се изиграе на 28 октомври (четвртък) в Минск (Беларус). Победителят от двойката пък ще се класира за трети кръг, където ще срещне спечелилия сред словашкия УЖС Комарно и гръцкия Олимпиакос (Пирея). В този дуел супер любимец е гръцкия гранд.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР