Шампионът на Англия за 2016 година Лестър иска да си

...
Шампионът на Англия за 2016 година Лестър иска да си
Коментари Харесай

Лестър иска халф на Челси

Шампионът на Англия за 2016 година Лестър желае да си върне опорния полузащитник Дани Дринкуотър, оповестиха британските медии. 28-годишният халф мина в състава на Челси единствено преди година, само че след серия от травми и едвам пет мача като титуляр във Висшата лига бъдещето му при " сините " наподобява повече от неразбираемо. Освен това новият управител на отбора Маурицио Сари докара в тима любимеца си Жоржиньо, който играе на същата позиция, на която и Дринкоутър.

Former Leicester City ace Danny Drinkwater reportedly heading for Chelsea exit door https://t.co/6cIkntwsQz pic.twitter.com/pbIXrhbElz
— 100% LCFC (@100Lcfc) July 29, 2018
От управлението на Лестър към този момент са се свързали с сътрудниците си в Лондон и са декларирали, че имат предпочитание да си върнат британския национал, в случай че той не попада в проектите не Сари. Освен това " лисиците " са споделили, че са подготвени за вземат халфа чартърен, след което са подготвени да платят 20 милиона лири, с цел да го изплатят.

Преди година Челси заплати 35 милиона лири на Лестър за правата на юношата на Манчестър Юнайтед. Интерес към Дринкоутър имат и тимовете на Саутхямптън, Нюкасъл и Кристъл Палас, настояват още на Острова.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР