Шампионът Лудогорец се възползва от грешната стъпка на ЦСКА по-рано

...
Шампионът Лудогорец се възползва от грешната стъпка на ЦСКА по-рано
Коментари Харесай

"Лудогорец" се справи с "Локомотив" и поведе с четири точки пред ЦСКА

Шампионът " Лудогорец " се възползва от неверната стъпка на ЦСКА по-рано денем и възвърне усили задатъка си пред алените в подреждането на Първа лига. Разградчани завоюваха с 3:0 гостуването си на " Локомотив " в Пловдив, с цел да пернат с четири точки пред преследвача си.

Тимът на Димитър Димитров отговори след провалянето от ЦСКА в предишния кръг. " Локомотив " пък записа втора поредна загуба при новия си треньор Бруно Акрапович, откакто преди този момент отстъпи и на " Левски ". За черно-белите тежката серия продължава с домакинство на ЦСКА след седмица.

" Лудогорец " реши всичко още преди почивката, в границите на три минути, с помощта на голове на Кешеру и Марселиньо. Те се разписаха сред 14-ата и 17-ата. В края на срещата прецизен беше и Жоао Пауло, който влезе от пейката.

Шампионите бяха водени от помощниците на Димитър Димитров Петър Колев и Георги Чиликов, откакто експертът изтърпяваше втория си мач глоба.
End of the game. Victory for Ludogorets with 3:0.#ludogoretspic.twitter.com/YJRYEJ4fwt
— PFC Ludogorets 1945 (@Ludogorets1945) November 18, 2017

" Локомотив " стартира със самочувствие и подходи много нападателно, което несъмнено стъписа първенците. Поне в началните минути " Лудогорец " мъчно разиграваше и футболистите в зелено нямаха толкоз време да обработват топката.

Все отново по-опитният тим на " Лудогорец " се ориентира и стартира да разиграва много по-бързо топката, а рискованият подхдо на домакините им донесе и много картони.

В 14-ата минута Кешеру откри резултата след подаване на Вандерсон. Румънецът получи пас към дузпата, завъртя се и не остави късмет на вратаря Диао – 0:1.

Това беше 55-и гол на сметката на румънеца, откогато дойде в Разград, а единствено на равнище Първа лига той към този момент има 45 гола.

Три минути след попадението на Кешеру се разписа и Марселиньо. Капитанът на първенците се оказа най-съобразителен при статично състояние и вкара с глава.

 Марселиньо изигра следващия си мощен мач за първенците.
© LAP.bg

Марселиньо изигра следващия си мощен мач за първенците.

Двата бързи гола бяха задоволителни на отбор на " Локомотив " да смъкна гарда. До края на първата част черно-белите не можаха да стигнат до нищо рисково пред вратата на Ренан.

След подновяването на играта, появилият се на терена Симеон Райков раздвижи малко играта и на няколко пъти тестваше рефлекса на бразилския вратар. Интересните положения обаче лиспваха, а за похлупак в 66-ата минута домакините останаха с човек по-малко след червен картон на Пламен Николов.

Малко след тази обстановка токов удар изключи осветлението на стадиона в парк " Лаута " и това докара до 5-минутно спиране. След подновяването на играта " Лудогорец " стигна и до трети гол. Лукоки напредна отдясно, откри Жоао Пауло и бразилецът вкара първия си гол за новия сезон.

С трите маркирани попадения пък първенците към този момент имат 37 от началото на сезона и към този момент са с най-силното нахлуване.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР