Шампионът Лудогорец се изправя срещу косовския Балкани в мача реванш

...
Шампионът Лудогорец се изправя срещу косовския Балкани в мача реванш
Коментари Харесай

Ивайло Петев: Лудогорец трябва да покаже ново лице в реванша с “Балкани”

Шампионът Лудогорец се изправя против косовския Балкани в мача реванш от първия квалификационен кръг на Шампионската лига. Мачът е от 21:00 часа на " Хювефарма Арена " и ще бъде управителен от италианеца Лука Пайрето.

" Орлите " изгубиха първата среща с 0:2 и в този момент ще имат нелеката задача да наваксат изоставането си, в случай че желаят да продължат към главната си цел - влизане в груповата фаза на конкуренцията.

Освен загубата от косоварите, Лудогорец стартира с неточност и родния шампионат. В първия кръг на efbet Лига играчите на Ивайло Петев записаха проваляне от Крумовград с 1:3.

Наставникът на " орлите " съобщи на конференция през вчерашния ден, че тимът му се нуждае от друга игра спрямо първия дуел и е убеден, че неговите футболисти могат да го реализиран и ще създадат всичко допустимо да го създадат.

Петев съобщи, че няма никакви кадрови проблеми, като изключим трайно контузените Антон Недялков, който се чака да бъде на линия през август и Дени Групер, и всички футболисти ще бъдат на линия за борбата.

Капитанът Кирил Десподов пък сподели, че мотивацията в съблекалнята е на оптимално равнище и всички имат вяра, че тимът може да означи два гола във вратата на противника, с цел да заличат преднината му.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР