Шампионът Лудогорец разгроми новака Хебър с 6:0 като домакин в

...
Шампионът Лудогорец разгроми новака Хебър с 6:0 като домакин в
Коментари Харесай

Лудогорец загряха за Рома с разгром над Хебър

Шампионът Лудогорец разгроми новака Хебър с 6:0 като хазаин в среща от деветия кръг на Първа лига. Така " орлите " се приближиха единствено на точка от водача ЦСКА 1948, който надигра Берое " с 4:0 в по-ранната среща.

За отбора на Анте Шимунджа дуелът бе загрявка за битката с " Рома " от първия кръг на груповата фаза в Лига Европа. Двата отбора се сблъскват в четвъртък (8 септември) на " Хювефарма Арена " в Разград.
Тон на головото шоу даде младият Иван Йорданов, който откри резултата още в 4`. Рик удвои задатъка на Лудогорец в 27`, когато оползотвори подаване на Бърнард Текпетей. Последният повиши на 3:0 10 минути по-късно. Спас Делев извърши ужасно директен свободен удар в 44`, продължавайки наказателната акция. Той бе точен и при започване на второто полувреме.

След час игра името си измежду голмайсторите записа и появилият се като запаса Кирил Десподов, оформил крайния резултат. В последните секунди на постоянното време Лудогорец остана с 10 души, защото Делев получи удар при изчерпани 5 смени от Шимунджа.

С разгрома " орлите " събраха 19 точки на второто място, до момента в който Хебър е 13-и със 7. В идващия кръг разградчани гостуват на Ботев Враца, а пазарджиклии - на Черно море.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР