Шампионът Лудогорец продължава да печели нови авторитетни индивидуални футболни отличия.

...
Шампионът Лудогорец продължава да печели нови авторитетни индивидуални футболни отличия.
Коментари Харесай

Каули Оливейра е №1 за сезон 2020/2021 според InStat

Шампионът Лудогорец продължава да печели нови авторитетни самостоятелни футболни оценки. След като Антон Недялков стана " Футболист на Футболистите " за сезон 2020/2021, а Доминик Янков бе определен за най-хубав млад футболист, стана ясно, че Каули Оливейра е избран за най-хубав футболист на миналия сезон съгласно статистиката на Инстат.

26-годишният бразилец печели съревнованието, натрупвайки InStat Index 286. Втори за сезона остана съотборникът му Антон Недялков с 283 пункта. Трети се подрежда Брадли Мазику от ЦСКА с показател на ИнСтат 278.

Класацията се прави за трети следващ сезон от Асоциацията на българските футболисти (АБФ), в съдействие с ИнСтат - една от най-големите компании за футболни разбори и статистика.

Победителят с най-голям InStat Index се дефинира посредством формула на основа дейностите на играча - голове, асистенции, акуратност на подавания, сполучливи единоборства и други индикатори. Процентът на сполучливи дейности усилва показателя, като върху него оказва въздействие и равнището на съперника в съответните дуели през сезон 2020/2021.

Припомняме, че наградата за най-хубав футболист за сезон 2019/2020 съгласно ИнСтат завоюва халфът на Ботев (Пд) Тодор Неделев, а спечелилият за сезон 2018/2019 беше Марселиньо от Лудогорец.
 Турци и клубове от МЛС желаят вратар на Лудогорец
Турци и клубове от МЛС желаят вратар на Лудогорец

Ренан най-вероятно ще си тръгне от Разград
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР