Шампионът Лудогорец победи първенеца на Втора лига от миналия сезон

...
Шампионът Лудогорец победи първенеца на Втора лига от миналия сезон
Коментари Харесай

Съдия побутна пак Лудогорец

Шампионът Лудогорец победи първенеца на Втора лига от предишния сезон Септември с 3:1 в мач от 16-ия кръг на efbet Лига. Реферът Георги Иванов свири по една дузпа за противниците - безспорна за гостите и прекомерно противоречива за домакините. Капитанът на Септември Асен Чандъров (16) откри от бялата точка. В 36-ата мин. съдията анулира гол на Матиас Тисера поради засада. В 41-вата мин. реферът " не видя " фаул на Тисера против бранителя на Септември Илия Миланов, преди да овладее топката и да изравни. Гостите имаха искания за нарушаване против бранителя, само че голът бе зачетен.
Само 3 минути след почивката Иванов видя нарушаване на вратаря Димитър Шейтанов против Тисера и след допитване до ВАР удостовери дузпата, която Оливие Вердон (51) осъществя за 2:1.
После Спас Делев центрира от корнер на първа греда и там Мануел Шоу (63) пробута топката сред ръцете на Шейтанов и обезпечи успеха на " орлите ". В 88-ата мин. в игра за Септември се появи Михаил Полендаков, който дебютира в елита на 15 години и 147 дни.
" Глобите са солени и по тази причина не желая да си изкажа мнението до дъно. Искам да изгледам записа, само че при първия гол на Лудогорец има нарушаване против наш състезател. Дузпата е противоречива. В съблекалнята играчите споделят, че съдията е споделил, че дузпата е за нарушаване на Шейтанов, а пък демонстрира жълт картон на Асен Георгиев. Ние сме млад тим. Когато ни изравнят малко преди почивката и поведат след нея по този метод, мъчно ще се върнем в мача. Тези неща не оказват помощ на никой. Сигурен съм, че това не идва от Лудогорец. От тези неща никой не печели, не желая да не преставам, с цел да не си навлека санкция ", разяснява треньорът на Септември Светослав Петров.
" Днес видях какво значи проведена незаконна група (ОПГ). Това са БФС + съдийството + ВАР. Ако не е по този начин, този Кашай да ги накаже за 1 година - основния арбитър и ВАР-аджиите. За мен са и некадърни, и нарушители. Престъпно съдийство и никаква реакция от страна на ВАР, което ги прави и тях нарушители, а БФС го пояснявам като Безгрижен футболен съюз. Нека от БФС ме опровергаят, че не е по този начин, и да санкционират основния арбитър и ВАР. Като санкционират още няколко такива бригади, ще изчистят съдийството. Ако не ги санкционират, съдийството ще продължи под мотото " кучетата си лаят, керванът си върви ". Единият сбъркал, другият съзнателно не го поправя. Дадоха незаконна дузпа и незаконен първи гол. За мен бездействието на БФС е ОПГ. Ако Кашай и Боби Михайлов санкционират съдиите, ще покажат, че не са част от тази група. Замислям се дали да продължа да спонсорирам българския футбол. Изглеждам като огромен простак. Чуждестранният легион на Разград срещна младите български бойци, на които реферът и ВАР отрязаха крилете. Така ще имаме български футбол на куково лято. Спирам да приказвам, тъй като съм доста сърдит, само че има още какво да кажа ", съобщи гневен притежателят на Септември Румен Чандъров.>  >

 
 
 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР