Шампионът Лудогорец не остави никакви шансове на Пирин, разбивайки орлетатас4:0в

...
Шампионът Лудогорец не остави никакви шансове на Пирин, разбивайки орлетатас4:0в
Коментари Харесай

Пирин рухна срещу Лудогорец за едно полувреме

Шампионът Лудогорец не остави никакви шансове на Пирин, разбивайки " орлетата " с4:0в финален мач от 7-ия кръг на efbet Лига. Георги Терзиев порази вратата на Пирин в 50-а минута. В 64-а минута Казуки Такахаши си означи автогол. В 79-а минута Матиас Тисера съумя да реши всичко с трето попадение. Жоржиньо оформи крайният резултат в 85-та мнута.

В 4-а минутаВенци Бенгюзов опитва мерника си отдалеко, само че доста неопределено. Последва неакуратен удар на Хубчев и прецизен, само че не изключително комплициран за спасяванеизстрел от разстояние на Славчо Шоколаров.

В 22-а минутаСимон Слуга беше напът да се вкара в огромни неприятности, само че въпреки всичко почисти до ъглов удар. Три минути по-късно Десподов опитва от комплицирана позиция, само че доста неопределено, написа Pirinsport.com.

Двубоят по този начин и не съумя да набере изключително движение, като до края на частта с неточни удари се регистрираха Рик Джонатан и Бенгюзов.

В началото на втората част " орлите " удариха.След статично състояние, изпълнено от Кирил Десподов, Георги Терзиев порази вратата на Пирин за 1:0.

В 52-а минута Пирин можеше да изравни.След извеждащ пас Цонев излезе на стрелкова позиция, само че ударът му беше избит в корнер.

В 64-а минута гостите съумяха да удвоят задатъка си.След ново осъществяване на ъглов удар топката беше отклонена, а Казуки Такахаши имаше нещастието да си вкара в личната врата.

В 79-а минута Лудогорец стигна и до трети гол.След неточност в средата на терена Кирил Десподов изведе Матиас Тисера единствено против Янко Георгиев, а той не сбърка за 3:0.

В 85-а минута нещата станаха още по-тежки за домакините.След нова бърза контраофанзива Тиаго съумя да откри Жоржиньо в наказателното поле, а той невъзмутимо вкара за четвърти път.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР