Шампионът Лудогорец гостува днес от 19,55 часа на белгийския Антверпен

...
Шампионът Лудогорец гостува днес от 19,55 часа на белгийския Антверпен
Коментари Харесай

Лудогорец излиза за честта си срещу Антверпен

Шампионът Лудогорец гостува през днешния ден от 19,55 часа на белгийския Антверпен в дуел от петия кръг на група J на Лига Европа. Разградчани позволиха четири провали до този миг и са без шансове да продължат напред.

" Орлите " излизат да защитят достойнството си против изненадващия водач в потока, където са още тимовете на Тотнъм и австрийския ЛАСК Линц. Лудогорец е позволил и цели 13 гола, което е най-вече от всички тимове в конкуренцията досега.

Треньорът Станислав Генчев няма да разчита на двамата национали в състава - вратарят Пламен Илиев и Сисиньо, които отпаднаха. Така за Белгия отпътува Ренан, който не е попадал в групата от два месеца. Вътрешният халф Алекс Сантана също пътува за Антверп. Очаква се Жосуе Са, който сподели добра игра при триумфа над Ботев (Враца), да започва като титуляр. Той има и опит с екипа на Антверпен, където е играл в част от кариерата си.

В Антверпен подхождат доста съществено към дуела, защото при триумф отборът ще си подсигурява мястото в елиминациите. Тренорът Иван Леко до последно ще умува за капитана Фарис Харун, който се контузи в турнирния мач с Льовен. Без него в състава си Антверпен към този момент един път загуби против гранда Андерлехт.

Вероятни сформира:
Антверпен: Бюте, Сек, Батубинсика, Де Лает, Мийоши, Лукаку, Геркенс, Харун, Хонгла, Рефаелов, Бенавенте.
Лудогорец: Стоянов, Недялков, Са, Вердон, Икоко, Сантана, Баджи, Каули, Чибота, Десподов, Кешерю.
Снимки: Иван Йочев, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР