Шампионът и носител на Купата на България за 2022 година

...
Шампионът и носител на Купата на България за 2022 година
Коментари Харесай

Ники Николов: Очакванията ни за утрешния финал са за тежък мач

Шампионът и притежател на Купата на България за 2022 година Хебър (Пазарджик) се класира по решителен метод на на финала на шампионата Money+ Купа България 2023. Волейболистите на Камило Плачи победиха изрично вицешампиона Нефтохимик 2010 (Бургас) с 3:0 във втория полуфинал, който се игра в зала „ Васил Левски “ в Пазарджик пред 1800 фенове.
 “Италиански ” край Хебър - Дея на Money+ Купа България 2023 “Италиански ” край Хебър - Дея на Money+ Купа България 2023
Съперник на Хебър на финала ще бъде Дея Спорт (Бургас), който ще опита да завоюва за първи път Купата на България. Бургазлиите надиграха Берое (Стара Загора) с 3:1 в първата полуфинална среща. Големият край на Money+ Купа България 2023 ще се играе на следващия ден, 22 януари, от 19:00 часа в Пазарджик.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
“Няма лесни мачове без значение против какъв съперник играеш. Мотивацията би трябвало постоянно да е на 100%, тъй като когато си на върха, постоянно има някой, който желае да те смъкна от там и то без значение на кое място е в класирането, тъй че ние нямаме право на неточност. Може би изглеждаше елементарно в профил, ние се постарахме в действителност, само че това е труд и то много сериозен. Надявам се да се е харесало на публиката. Очакванията ни за утрешния край са за тежък мач, при нас особено, тъй като знаем, че няма елементарен край. Отбори, които стигат до финалите, значи, че имат волейболни достолепия - от другата страна на мрежата има хора със мощни характери, тъй че не може да чакаме елементарен мач. Готвим се за борба, би трябвало да си създадем тактиката, да ги разучим и си поисквам ние да се поздравим с триумфа. Нашата аудитория е прелестна! Те ни дават подобен заряд! За един състезател това в действителност е допинг. Не единствено в залата - и когато сме в града, когато ни срещнат, ни се радват, поздравяват. Чувството е прелестно! Благодарим! ”, призна опитният център на Хебър Николай Николов.

Снимки: NVL/Startphoto.bg

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР