Шампионът Григор Димитров ще има изключително трудната задача да се

...
Шампионът Григор Димитров ще има изключително трудната задача да се
Коментари Харесай

Димитров - Джокович пряко по MAX Sport 1 и на Live.A1.bg довечера след 23:00 часа

Шампионът Григор Димитров ще има извънредно сложната задача да се оправи с някогашния №1 в света Новак Джокович в мач от III кръг на ATP Masters 1000 шампионата в Синсинати. Двубоят, който е четвърти в програмата на Централния корт и се чака да стартира след 23:00 ч., ще се излъчи онлайн по MAX Sport 1, както и като pay-per-view на Live.a1.bg.

Димитров се класира за III кръг на конкуренцията след сложна победа със 7:6 (5), 7:5 над Миша Зверев, до момента в който Новак Джокович трябваше да наваксва сет пасив в дуела си против Адриан Манарино.

Задачата за българина наподобява много сложна, защото Новак Джокович господства тотално в конфликтите посред им. Сърбинът има 7 победи против една загуба, която Димитров му нанесе преди цели 5 години на клея в Мадрид. Последният мач сред двамата беше по-рано през сезона, когато Джокович изрично завоюва със 6:4, 6:1 осминафинала на тревата в Куинс.

При триумф против Джокович, на четвъртфиналите Димитров ще се изправи против спечелилия в канадския конфликт сред Милош Раонич и Денис Шаповалов.

През 2017 година Димитров изигра страховит шампионат в Синсинати и завоюва купата без да изгуби даже и сет по пътя си към триумфа. Това беше първи и към този момент единствен успех на Григор от ATP Masters 1000 сериите в неговата кариера.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР