Шампионът Байерн Мюнхен започна новата 2018 година с победа. В

...
Шампионът Байерн Мюнхен започна новата 2018 година с победа. В
Коментари Харесай

"Байерн" победи "Байер" и дръпна с 14 точки на върха

Шампионът " Байерн " Мюнхен стартира новата 2018 година с победа. В първа среща от 18-ия кръг в Бундеслигаta баварците завоюваха с 3:1 гостуването си против " Байер " Леверкузен.

Гостите първи поведоха в резултата преди почивката, само че в 18-ата минута Доминик Кор с глава първи пропусна да изведе " аспирините " напред. Ударът му мина извънредно покрай лявата греда на вратата на гостите.

" Байерн " взе задатък в 32-ата минута посредством Хавиер Мартинес. Ариен Робен центрира от ъглов удар, Артуро Видал остави топката в наказателното поле, а Мартинес се възползва от съмненията в защитата на тима от Леверкузен и откри резултата.

В 56-ата минута техничен удар на Леон Баи срещна гредата на вратата на баварците. Само три минути по-късно Франк Рибери също се разписа във вратата на домакините с удар по земя от наказателното поле в близкия на вратаря Бернд Лено ъгъл.

Точно 20 минути преди края на постоянното време Кевин Фоланд върна един гол във вратата на гостите с шут от отдалеченост и два рикошета.

Крайното 1:3 беше завършено от Хамес Родригес с техничен удар от фаул в първата минута на добавеното време, откакто натискът на домакините не даде резултат.

Успехът е първи за " Байерн " в Леверкузен от 2013 година насам. Грандът от Мюнхен има актив от 44 точки на върха в класирането и има задатък от 14 пункта пред втория " Шалке 04 ". " Аспирините " са на четвърта позиция с 28 точки.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР