Шампанското отравяне нещо ли е? Не очаквам никакво съчувствие, но

...
Шампанското отравяне нещо ли е? Не очаквам никакво съчувствие, но
Коментари Харесай

Изпращане от пиянска дегустация на 2002 срещу 2004 шампанско

Шампанското отравяне нещо ли е? Не чакам никакво състрадание, само че в петък, 24 ноември предходната година сигурно се почувствах по този начин, като че ли пострадвам от това. Това беше датата, определена от експерта Master of Wine Dawn Davies от The Whisky Exchange and Specialty Drinks за нейната годишна дегустация на шампанско в Glaziers Hall с аспект към Темза.

Но това беше дегустация предходния ден, гигантска сляпо съпоставяне на шампанско от 2002 година и 2004 година, което ограничи опциите ми за събитието на Дейвис. Скитах се от маса на маса в Стъкларската зала, безсилно пробвайки се да намеря минимума, който бих могъл да измъкна с дегустация, с цел да запълня дупки в познанията си за настоящите бутилирания.

Шампанското, което пробвах предходния ден, беше определен от лондонския профилиран търговец на шампанско Ник Бейкър от The Finest Bubble. Той е захласнат от шампанското. Участвал съм в доста дегустации, проведени от него в неговата база в Ислингтън или в 67 Pall Mall. Това не са презентац...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР