Шакира продължава да прекарва времето си по най-страхотния начин в

...
Шакира продължава да прекарва времето си по най-страхотния начин в
Коментари Харесай

Шакира показа неподозиран талант, който издаде новата ѝ връзка с Лиус Хамилтън

Шакира продължава да прекарва времето си по най-страхотния метод в Маями , където се реалокира дружно с децата си след опустошителната раздяла с някогашния футболист Жерар Пике. Колумбийската дива се събира с приятелите си, впуска се в разнообразни завършения и работи по нови и вълнуващи планове, само че една скорошна нейна поява се открои измежду останалите и изненада нейните почитатели и почитатели. Тя издаде по доста внимателен метод зародилата се обич с водача на Формула 1 Луис Хамилтън.

46-годишната певица показва невероятните си умения за сърфиране в две видеа, публикувани в Instagram. Второто от тях, качено в петък, сподели по какъв начин Шакира ловко балансира и пори вълните на фона на песента си с Мануел Туризо " Copa Vacía ". 
                             

„ Има ли нещо, което не можеш да правиш?! “ , бяха написали някои от почитателите ѝ в мненията, възхитени от неподозираните умения на Шакира върху сърфа.

Талантът за сърфиране на Шакира разпали още повече слуховете за връзката ѝ с Луис Хамилтън, защото водачът от Формула 1 показа в своя Instagram профил напълно идентично клипче. Въпреки че певицата я няма в клипа на Хамилтън, местоположението и методът на снимане наподобяват сходни, което демонстрира, че романсът сред тях евентуално не е единствено слух и двамата са си устроили сантиментална среща измежду вълните.
                             

Шакира наподобява бързо е обърнала страницата на предходната си връзка, която докара до мъчителна и публична раздяла с Пике, защото към този момент няколко пъти беше забелязана дружно с Луис Хамилтън. 

След като на няколко пъти бяха засичани дружно обществено, непосредствен до тях човек разкри пред  , че  Шакира и Луис „ прекарват време дружно и са на стадий опознаване, което е занимателно. “

Певицата не пропусна да участва и на Гран При (кръг от Световния шампионат на ФИА, част от календара на Формула 1.) в Барселона, Испания, където Хамилтън завоюва второ място. След надпреварата двамата бяха видяни дружно на вечеря в обща компания. Някои от приятелите им споделиха фотоси от вечерта в Instagram, на които почитателите видяха, че  Луис седи до Шакира и я прегръща през кръста .

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР