Шакира не спести много подробности от драматичната и доста болезнена

...
Шакира не спести много подробности от драматичната и доста болезнена
Коментари Харесай

Това ли новият мъж в живота на Шакира

Шакира не спести доста детайлности от трагичната и много мъчителна разлъка с Жерар Пике. Освен в профилите си в обществените медии и в разнообразни изявленията, тя издаде и цялостен албум, отдаден на това събитие от живота й - Las Mujeres Ya No Lloran.
 Шакира и по какъв начин синовете й Милан и Саша употребяват музиката като терапия след раздялата й с Жерар Пике
Терапията, с която децата на Шакира се оправят с раздялата на родителите си

Милан и Саша носят от гения на майка си

Във видеото на последния сингъл от албума " Punteria " участваше Люсиен Лавискаунт - артистът, станал по-познат след присъединяване си в Emily in Paris. Сцените от видеото с много провокативни и нямаше по какъв начин да не провокират мнения.

47-годишната колумбийка обаче не се задоволи единствено с това - преди ден, на 26 март, тя направи величествен въпреки и къс концерт на Таймс Скуеър в Ню Йорк. А по-късно излезе на вечеря в града с 31-годишния английски артист.

Снимките ги демонстрират усмихнати на влизане в известния италиански ресторант Carbone, като и двамата са облечени в черно и по никакъв метод не вършат опит да избегнат камерите.

Дали зад американската вечеря на и се крие освен това от работно съдействие не е ясно. Но доста почитатели на певицата разясняват в обществените мрежи, че двамата наподобяват страхотна двойка.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР