Шакира и Том Круз привлякоха погледите към себе си и

...
Шакира и Том Круз привлякоха погледите към себе си и
Коментари Харесай

Успя ли Том Круз да спечели Шакира

Шакира и Том Круз привлякоха погледите към себе си и накараха всички да ги разискват откакто бяха видяни дружно на Гран при на Формула 1 в Маями по-рано този месец. И двамата изглеждаше, че се любуват на времето, прекарано дружно, и незабавно се разпространиха изказвания, че сред тях има освен това от другарство.
 Шакира и Том Круз - правилни ли са изказванията за връзката им
Заедно ли са Шакира и Том Круз

Снимките, които накараха всички да приказват за тях

Според източник на OK! Magazine обаче Шакира не е заинтригувана от Том Круз. Явно сантименталните усеща не са взаимни, откакто певицата даже е помолила артиста да спре да флиртува с нея.

Двамата в действителност се познават отпреди да се засекат на надпреварата, само че точно тогава са имали време да поддържат връзка повече. А Том Круз е останал в действителност впечатлен от Шакира. По думите на източника артистът си е тръгнал уверен, че имат капацитет за връзка, само че певицата просто се е държала сърдечно. Том Круз обаче е желал да покаже по-ясно желанията си и по тази причина е изпратил цветя на Шакира. За нея обаче тази демонстрация на интерес е пристигнала допълнително.

" Тя не желае да го засрами или разстрои, само че няма привличане или романтика от нейна страна - тя просто се държеше другарски. Поласкана е, само че не се интересува ", споделя източникът.

Том Круз е първият мъж с който Шакира е свързвана, откогато се раздели с Жерар Пике предишното лято, откакто стана ясно, че ѝ е изневерявал. Миналият месец тя се реалокира от Испания в Маями, Флорида, с цел да може да се концентрира върху развъждането на двамата си сина, които има от футболиста.
 Какво ни подсказва филмовият откъс на „ Мисията невъзможна: Пълна отплата – част първа “ с Том Круз
Том Круз в конфликт с най-силния си зложелател досега

Трейлър на " Мисията невъзможна: Пълна отплата – част първа "

През последните години за персоналния живот на Том Круз пък не се приказва доста, защото не е бил свързван с никого, откогато с колежката си от " Мисията невъзможна " Хейли Атуел прекратиха връзката си предходната година.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР