Шахтьор Донецк се превръща в кошмар за Реал Мадрид! Украинският

...
Шахтьор Донецк се превръща в кошмар за Реал Мадрид! Украинският
Коментари Харесай

"Шахтьор" отново удари "Реал", възелът в групата се завърза

" Шахтьор " Донецк се трансформира в призрачен сън за " Реал " Мадрид! Украинският отбор реализира втора победа над " Лос Меренгес " в Шампионската лига през този сезон. Тази вечер " Шахтьор " завоюва с 2:0 в мач от петия кръг на група 2.

На старта селекцията на Луиш Кастро се наложи над испанския гранд с 3:2.

На ст. " Олимпийски " попаденията за домакините означиха Дентиньо (57'), влязал като запаса на мястото на контузилия се някогашен състезател на родния ЦСКА Жуниор Мораес, и различен футболист, появил се на терена от пейката - Манор Соломон (82').
Снимка: Getty Images
Преди късния мач в групата сред " Борусия " Мьонхенгладбах и " Интер ", водят германците с актив от 8 точки, пред " Шахтьор " и " Реал " с по 7, а италианският гранд е на дъното с 2 точки. В идващия кръг " Реал " приема " Борусия ", до момента в който " Шахтьор " е посетител на " Интер ".

Възелът в група 2 се завърза и слага напрегнат треньора на " Реал " Зинедин Зидан. Кралският клуб рискува да отпадне в груповата фаза на шампионата за първи път в своята история.

Тазвечершното проваляне бе пето за " Белият балет " от началото на сезона. Две от загубите са против " Шахтьор ", а останалите - в Ла Лига, където " Реал " отстъпи с 0:1 на " Кадис ", 1:4 на " Валенсия " и 1:2 на " Алавес ".

Снимка: Getty Images
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР