Шахтьор (Донецк) измъкна 0:0 при гостуването си на Интер в

...
Шахтьор (Донецк) измъкна 0:0 при гостуването си на Интер в
Коментари Харесай

Луиш Кастро: Контролирахме играта през цялото време

Шахтьор (Донецк) измъкна 0:0 при гостуването си на Интер в Милано и приключи на трето място в група " В " на Шампионската лига. Така украинците не престават в елиминациите на Лига Европа, а италианците отпадат от Евротурнирите, откакто останаха на последното четвърто място.
" В предходния ни мач против Интер не успявахме да нападаме по този начин, както ни се искаше. През първото полувреме и на тази среща също не ни се отдаваше постоянно, само че след почивката това се получаваше от ден на ден и повече. Нападахме по-добре и държахме топката в половината на противника.

Играхме в линия с трима бранители. Степаненко дружно с Хочолава и Бондар се оправиха добре и не позволяваха на противника да работи по най-хубавия метод в офанзива, а Додо и Матвиенко отговаряха за фланговете по цялата им дължина. Желанието ни беше Коваленко, Марлос и Майкон пред тях да затварят пътя към Лукаку и Мартинес. Точно това и стана и за благополучие всичко от проекта ни сработи. Интер имаше единствено две положения за целия мач. Те се пробваха да стигнат до нашата врата, само че считам, че ние контролирахме играта от самото начало.
С Тайсон и Тете по-напред формирахме линия от 5-6 играчи, които бяха постоянно подготвени да се втурнат в офанзива. През първата част не ни се получи изключително, само че след почивката стана много по-добре ", сподели Кастро.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР