Шаби Алонсо ще остане старши-треньор на Байер (Леверкузен) и след

...
Шаби Алонсо ще остане старши-треньор на Байер (Леверкузен) и след
Коментари Харесай

Шаби Алонсо ще води Байер и през следващия сезон

Шаби Алонсо ще остане старши-треньор на Байер (Леверкузен) и след края на сезона, макар интерес към него от страна на водещи клубове в Европа, в това число Реал (Мадрид), съобщи спортният шеф на клуба Симон Ролфес.

Ролфес сподели преди заминаването на тима за първия полуфинален мач от Лига Европа против Рома в четвъртък, че " постоянно има клюки ", само че " ние сме доста спокойни " по тематиката.

Той има контракт, по тази причина сме спокойни. И сега обсъждаме по какъв начин можем да подобрим тима за идната година ", сподели Ролфес.

Бившият състезател на Ливърпул, Байерн (Мюнхен) и Реал - Алонсо, е отпред на Леверкузен от предходната есен с договор до 2024 година.

Той изведе " аспирините " от рисковата зона в Бундеслигата до шесто място и до полуфиналите на Лига Европа, където ще се изправи против някогашния си треньор в Реал - Жозе Моуриньо, който в този момент управлява Рома.

Ролфес сподели, че до момента не е имало диалози за удължение на контракта на Алонсо, с цел да се концентрира той върху последните седмици от сезона.
 Алонсо: Ако обичате, не ме свързвайте с Тотнъм!
Алонсо: Ако обичате, не ме свързвайте с Тотнъм!

" Мисля единствено за Леверкузен "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР