Шаби Алонсо е по-вероятно да избере Байерн Мюнхен пред Ливърпул,

...
Шаби Алонсо е по-вероятно да избере Байерн Мюнхен пред Ливърпул,
Коментари Харесай

Шаби Алонсо „взема решение“ да избере между Ливърпул и Байерн Мюнхен това лято

Шаби Алонсо е по-вероятно да избере Байерн Мюнхен пред Ливърпул, в случай че реши да напусне Байер Леверкузен това лято.

Испанецът е мечтан от Червените да размени Юрген Клоп, до момента в който Байерн също го гледа с Томас Тухел, който ще напусне в края на сезона. Леверкузен на Алонсо е отпред в таблицата на Бундеслигата, на 10 точки пред втория Байерн и е непобеден в 38 мача този сезон.

Алонсо игра както за Ливърпул, по този начин и за Байерн по време на именитата си кариера и изкушението да се завърне е явно, макар че може да остане в Леверкузен и да ги поведе в Шампионската лига. Въпреки това, в случай че реши да напусне BayArena, тогава Байерн има по-голям късмет да си обезпечи услугите му за идващия мандат.

Според Sky Germany, Байерн са „ оптимисти “ по отношение на примамването на Алонсо на „ Алианц Арена “, макар че към момента не са почнали договаряния. Докладът също по този начин разкрива, че Алонсо „ евентуално “ ще премине в Байерн вместо в Ливърпул, в случай че реши да напусне Леверкузен. 42-годишният футболист...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР