Ш.А., на 43 г., и Х.А., на 27 г. от

...
Ш.А., на 43 г., и Х.А., на 27 г. от
Коментари Харесай

Осъдиха 2 жени, мамили самотни мъже да им дават пари за операции

Ш.А., на 43 година, и Х.А., на 27 година от Момчилград бяха наказани, откакто излъгали двама мъже, че на тях и на техни близки са им нужни пари за лекуване, за медикаменти, за интервенции, за възнаграждение на кръв за интервенции и че ще им бъдат върнати получените от тях пари назаем, оповестиха от прокуратурата.

На единия потърпевш двете дами предизвикали имотна щета за 26 500 лв., а на другия - за 3300 лв.. Според събраните по делото доказателства, двете се запознавали със самотни мъже, които търсели връзка с жена, като успявали под най-различни предлози да ги склонят да им дават пари. През множеството време те общували с потърпевшите в обществените мрежи и им изпращали фотоси, на които сякаш били в болница, чакали за интервенция или се лекували у дома, като се нуждаели от пари за санаториум и други. Щетите не са възобновени.

С определение на съда на Х.А. е наложено наказване от две години и шест месеца отнемане от независимост условно с изпитателен период от пет години и на Ш.А. е наложено наказване от три години отнемане от независимост условно с изпитателен период от пет години.

Присъдата е дефинитивна и не предстои на митинг и обжалване.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР