СГС наложи най-тежката мярка задържане под стража на Севелин Николов,

...
СГС наложи най-тежката мярка задържане под стража на Севелин Николов,
Коментари Харесай

Севелин, който брутално закла баща си в кв. „Павлово“, проговори: Не е като по филмите, по-трудно беше…

СГС наложи най-тежката мярка задържане под стража на Севелин Николов, който е упрекнат за убийството на татко си в столичния квартал „Павлово“.

В ранните часове на съботния ден Николов отива в жилището на татко си в квартал Павлово и му нанася голям брой прободни рани, които са и причина за трагичния край. Николов е бил под въздействието на наркотични субстанции и е купонясвал дружно със свои другари, на които споделя че има желание да убие татко си.

В себе си е носил нож и облекла, които да облече откакто извърши действието, написа novini.bg

Свидетелят Алексиев го кара до дома на жертвата. Николов слиза от колата, отива в кооперацията и нанася голям брой удари, след което извхръля ножа в река Боянска и се връща на купона, където споделя, че е умъртвил татко си. Друг очевидец прави показания, в които изяснява, че Севелин споделя, че не било като по филмите, а било по-трудно да извършиш ликвидиране.

От прокуратурата  желаеха най-тежката мярка, защото считат, че той може да се укрие и да извърши ново закононарушение. Защитата на Севелин изясни пред съда, че събраните до този миг доказателства не са задоволителни и че към момента не е открито от какво тъкмо е умрял Николов.

Според отбраната всички доказателства на очевидци са събрани под психически напън, а и самите те са били под въздействието на опиати. Съдията от Софийски градски съд съобщи, че счита, че има събрани доказателства, че Севелин е съпричастен към действието и той се е подготвил да го извърши и счете, че най-адекватната мярка е задържане под стража. Тя може да бъде обжалвана в 14 дневен период.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР