Сгрешената покана е за най-важната реч за всеки президент на

...
Сгрешената покана е за най-важната реч за всеки президент на
Коментари Харесай

Печатна грешка в поканите за речта на Тръмп пред Конгреса

Сгрешената покана е за най-важната тирада за всеки президент на Съединени американски щати – „ За положението на Съюза “. С нея се прави равносметка за миналата година и се подсказва какво следва за идната.

Вместо State of the Union (За положението на Съюза) на поканата е написано State of the Uniom.

Информация за това, съпроводена със фотоси на сбърканите предложения, поместиха в Туитър редица законодатели, оповестява ТАСС.

Както се вижда от фотосите, в редица предложения вместо State of the Union (За положението на съюза) е напечатано State of the Uniom.

Republicans may have to recall all State of the Union tickets because they say "Uniom " not "Union, " per two Dem aides. pic.twitter.com/FosSnznIHp
— Laura Barrón-López (@lbarronlopez) 29 януари 2018 година

"С неспокойствие чакам утрешното обръщение State of the Uniom ", написа сенатор Марко Рубио, който е републиканец от щата Флорида.

"Току-що получих своята покана за обръщението "За положението на съюза ".
Изглежда, че за инспекцията на правописа е отговаряла (министърът на образованието) Бетси Девос ", написа конгресменът демократ Рол Грихалва от Аризона.

Just received my ticket for the State of the Union. Looks like @BetsyDeVosEd was in charge of spell checking... #SOTUniom pic.twitter.com/ZgFTGtTkzv
— Raul M. Grijalva (@RepRaulGrijalva) 29 януари 2018 година

В. "Хил " заяви, че за отпечатването на поканите е отговаряло особено поделение на Камарата на представителите на Съединени американски щати. Източник на изданието е декларирал, че сбърканите предложения са в развой на евакуиране и ще бъдат напечатани още веднъж.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР