Сградата на Института по криминалистика и криминология е заприличал на

...
Сградата на Института по криминалистика и криминология е заприличал на
Коментари Харесай

Криминалистите към МВР работят в ужасяващи условия, застрашаващи здравето им

Сградата на Института по криминалистика и криминология е замязял на швейцарско сирене - надупчени стени, подове, скъсани балатуми. Така членове на Синдиката на чиновниците в Министерство на вътрешните работи разясниха изискванията, при които работят. Според чиновниците в последните няколко месеца криминалистите към Министерство на вътрешните работи работят в ужасяващи условия. Някои от стените са построени от азбест и напоследък цялостта на нездравословния материал била нарушена. Така служителите на реда се постанова да работят в застрашаващи здравето условия, излиза наяве от техни изявления пред " България он ер ".

" Криминалистиката е доста значима за една правова страна и на всички места се отдава нужното внимание към нея. Нужно е да имаме съвременна криминалистика ", споделиха още синдикатите.

По думите им би трябвало да се подхващат действителни съответни ограничения още от през днешния ден и обещанията на министъра на вътрешните работи, че ще се подхващат стъпки и криминалистите ще бъдат преместени на друго място, да бъдат осъществени допустимо най-скоро.

" Мебелировка се купува случайно, когато имаме доставка на ново съоръжение, с цел да има къде да се сложи. Екипировка е купувана доста от дълго време - към 2007 година ", показаха още служителите на реда. Те са безапелационни, че криминалистиката ни е достигнала дъното и се тормозят за персоналното си здраве.

" Ние няма да се откажем, по тази причина безмълвно ще участваме в митингите на чиновниците на Министерство на вътрешните работи. Идеята ни не е за повдигане на заплащането, а за по-добри условия на труд ", означават още експертите.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР